nieuws

BeachBrancheBarbecue terug in Scheveningen

Horeca

De altijd spraakmakende BeachBrancheBarbecue keert dit jaar weer terug naar het strand van Scheveningen en wel op 3 juli. Vorig jaar organiseerde Van Eeden Evenementen het zomerse branchefeest bij Centerparcs Port Zelande. Ondanks de prima organisatie en service kwamen er vanuit de branche meerdere verzoeken om de barbecue weer terug te brengen naar de vertrouwde locatie: de Beachcompany in Scheveningen.

BeachBrancheBarbecue terug in Scheveningen

De insteek van het feest blijft ongewijzigd, alleen wordt de doelgroep iets aangepast. Om het ‘ons kent ons-gevoel’ weer terug te krijgen, is het de bedoeling dat er wat meer directie, salesmanagers, eigenaren en dergelijke naar het feest komen. Niet meer de stagiair van de stagiair. Nadere details over het strandfeest volgen. Dus houd de FZ-nieuwsbrief in de gaten.

Reageer op dit artikel