nieuws

Bedrijf ontkent sturen valse facturen

Horeca

Het bedrijf Kantoor voor Klanten in Antwerpen ontkent dat het valse facturen heeft verstuurd aan Nederlandse ondernemers, waaronder horecaondernemers, die lijken op de rekeningen die bedrijven jaarlijks ontvangen van de Kamer van Koophandel.

Bedrijf ontkent sturen valse facturen

Het Belgische bedrijf zegt slechts in brieven aan Nederlandse ondernemers zijn diensten te hebben aangeboden.

Het heeft daarbij ‘enkel uit promotioneel oogpunt’ een opmaak gebruikt die lijkt op die van de Kamer van Koophandel. In een persbericht betreurt het Kantoor voor Klanten dinsdag dat zijn ‘promotiestunt’ verkeerd is uitgelegd.

Het bedrijf wijst erop dat in de brieven aan de Nederlandse ondernemers uitdrukkelijk staat dat het geen facturen zijn.

Vorige week deed de Kamer van Koophandel aangifte tegen de Antwerpse onderneming wegens het versturen van honderdduizenden valse facturen. Horecaondernemers namen contact op met MissetHoreca.nl om te wijzen op de valse facturen.

Reageer op dit artikel