nieuws

Bekende broodjeszaak afgebrand

Horeca

Een grote brand in het centrum van Tilburg heeft de lokaal bekende broodjeszaak ‘Broodje Kras’ in de nacht van maandag op dinsdag ernstig beschadigd. Dat heeft een woordvoerder van de Tilburgse brandweer gemeld. Bij de brand raakte één persoon lichtgewond.

De brand in de broodjeszaak aan de Tuinstraat ontstond rond middernacht. In eerste instantie dacht de brandweer dat het om een binnenbrand ging, maar bij aankomst sloegen de vlammen uit het pand, aldus de woordvoerder.

Een medewerkster van Broodje Kras, die boven de zaak woonde, wist te vluchten. Daarbij raakte ze lichtgewond. Hoe de brand is ontstaan en hoe groot de schade is, kon de brandweerwoordvoerder nog niet zeggen. Rond één uur werd het sein brandmeester gegeven.

Reageer op dit artikel