nieuws

Belangstelling voor goktak Hilton

Horeca

Investeringsmaatschappijen zijn geïnteresseerd in een overname van het Britse gokbedrijf Ladbrokes. Dat heeft de eigenaar van Ladbrokes, de Britse Hilton Group, donderdag bekendgemaakt. Naar aanleiding van het bericht is het aandeel Hilton op de beurs in Londen flink gestegen.

Belangstelling voor goktak Hilton

De Britse zakenkrant Financial Times meldde donderdag dat investeringsgroepen BC Partners, Blackstone en CVC Capital belangstelling hebben voor Ladbrokes, dat een waarde zou hebben van ongeveer 5,2 miljard euro en 2100 gokwinkels in Groot-Brittannië bezit.

Hilton Group zegt dat op dit moment de aandacht vooral uitgaat naar de onderhandelingen met naamgenoot Hilton Hotels Corp. uit de Verenigde Staten. Die liet in oktober weten de hotels van Hilton Group te willen kopen. De hotelketens van beide Hiltons leiden sinds veertig jaar een eigen bestaan.

Reageer op dit artikel