nieuws

Beleven van trends centraal op Horecava 2007

Horeca

De Horecava 2007, van 8 tot en met 11 januari, komt met tal van nieuwe activiteiten. Zo zijn de laatste bartrends te zien in het LAB en Strandleven. Hier staat het beleven van trends centraal. Beursbezoekers kunnen met hun voeten in het zand kennismaken met het nieuwe strandseizoen. In een strandbar maken ze hun eigen longdrinks of praten ze elkaar bij op het nieuwste strandbed.

Beleven van trends centraal op Horecava 2007

Dit doen en laten doen is ook het motto van LAB, dat staat voor Lifestyle & Bars, de nieuwe belevenis voor de barsector. Een labyrint van enorme stoffen cocons verbergen ‘laboratoria’ waar de exposanten bezoekers hun merk proefondervindelijk laten beleven. Het is de bedoeling dat de beursbezoeker zich hier even barista, cocktailshaker of ijsbereider voelt.

Futuristische cocktails

Spectaculair is de dagelijkse show ‘Moleculaire Mixologie’ van Stefan van Sprang, chef-kok van restaurant Ron Blaauw. Hij projecteert z’n kennis over moleculaire gastronomie op futuristische cocktails. Nieuw is ook het Patisserie Podium, waarmee desserts meer aandacht krijgen op de beursvloer. Eveneens een primeur is het Nationaal Kampioenschap Horeca, waarmee de horeca één nationaal podium voor alle topwedstrijden krijgt.

Reageer op dit artikel