nieuws

Benefietgala

Horeca

In de Koepelkerk van het Renaissance Amsterdam Hotel werd eind november opnieuw het jaarlijkse benefietgala van de afdeling Amsterdam van het Rode Kruis gehouden.

Het hotel is sinds 1982 de hoofdsponsor van dit evenement. Als eregasten waren Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet (foto) en mr. Pieter van Vollenhoven aanwezig.
In totaal hadden negentien vooraanstaande Amsterdamse bedrijven tafels gereserveerd, goed voor een opbrengst van ƒ190.000,-. De veiling en verkoop van tombolaloten brachten nog eens ƒ210.000 in het laatje. Evenals in voorgaande jaren komt de opbrengst ten goede aan vakanties voor zieke en gehandicapte Amsterdammers. Ook gaat er geld naar de ‘Bikbus’, een mobiele maaltijd- en informatievoorziening voor dak- en thuislozen.

Reageer op dit artikel