nieuws

Benetton haalt topman uit de muziek

Horeca

MILAAN – Het Italiaanse modeconcern Benetton heeft een nieuwe topman. De retailer heeft Gerolamo Caccia Dominioni benoemd tot chief executive officer. De nieuwe topman is afkomstig van Warner Music.

Benetton haalt topman uit de muziek

De benoeming van Dominioni komt vier maanden na het vertrek van Silvan Cassano na een conflict over de te volgen koers van het bedrijf dat ook in Nederland prominent aanwezig is. De 52-jarige Dominioni treedt op 1 juni aan in zijn functie.

De nieuwe topman werkte de afgelopen tien jaar in verschillende functies voor Warner Music. Zijn ervaring in de internationale entertainment-industrie is een belangrijke reden voor Benetton om voor hem te kiezen. Daarnaast wordt hij gezien als iemand die voor een gemotiveerd en samenhorig managementteam kan zorgen.

Reageer op dit artikel