nieuws

Best Western Eden Hotel Zutphen zesde hotel Eden Hotelgroup

Horeca

Best Western Museumhotel Zutphen heeft zich op 15 juli aangesloten bij de Eden Hotelgroup B.V. en heeft vanaf deze datum haar geopend als Best Western Eden Hotel Zutphen.

Het viersterrenhotel beschikt over 71 hotelkamers en 3 suites, restaurant “De Gravin” (Frans/Nederlands), serre brasserie voor ontbijt en lunch, gewelvenbar, lounge en diverse vergaderfaciliteiten. Het hotel is gelegen aan ’s Gravenhof in Zutphen en vormt de zesde aanwinst van de Eden Hotelgroup B.V.

Sjoerd Dijkstra is Algemeen Directeur van de Eden Hotelgroup B.V. zegt over de aankoop van het Best Western Eden Hotel Zutphen het volgende: ‘Wij zijn blij met deze nieuwe aanwinst. Dit middelgrote viersterrenhotel past goed bij de overige hotels binnen de groep, waarbij het over het algemeen middelgrote hotels betreft, die gevestigd zijn in het centrum van de stad.’ Er zijn plannen in ontwikkeling voor verdere overnames en uitbreiding van de bestaande hotels.

De Eden Hotelgroup B.V. is een Nederlands familiebedrijf dat hotels en appartementen exploiteert. Het bedrijf startte in 1977 met de aankoop van het Best Western Eden Hotel in Amsterdam. In 1998 is het Best Western Lancaster Hotel in Amsterdam aangekocht en gerenoveerd en in 1999 werd het Best Western Savoy Hotel Rotterdam aan de groep toegevoegd. In november 2001 is het Best Western Cityhotel Groningen aangekocht en in oktober 2002 het Tulip Inn Amsterdam Centre. De Eden Hotelgroup B.V. is eigenaar van alle exploitaties en onroerend goed.

Reageer op dit artikel