nieuws

Best Western strikt ‘t Voorhuys

Horeca

Het bekende hotel ’t Voorhuys in Emmeloord sluit zich aan bij Best Western Hotels. Dat gebeurt per 1 januari 2006. Dat heeft hotelketen Best Western bekendgemaakt.

Best Western strikt ‘t Voorhuys

Joke en Erik Hellendoorn van het bekende horecabedrijf in Emmeloord hebben lang nagedacht over de aansluiting bij Best Western. ‘We hebben weloverwogen gekeken naar wat Best Western biedt op het gebied van sales, marketing en inkoop. Daarnaast willen we als zelfstandige ondernemers ook onze eigen identiteit bewaren’, aldus het echtpaar.

Best Western-directeur Willem Hein is tevreden met de nieuwe aanwinst. ‘De moderne faciliteiten van ’t Voorhuys gekoppeld aan de centrale ligging in Emmeloord en in het land leveren ons en onze gasten een uitstekende toegevoegde waarde. De gastvrijheid staat bij de familie Hallendoorn hoog in het vaandel. ’t Voorhuys wordt niet voor niets de Huiskamer van Emmeloord genoemd’, aldus Hein.

Best Western is een internationale keten met ruim 4.100 hotels verdeeld in 83 landen. In Nederland dragen meer dan vijftig hotels het Best Western-label. In de hele Benelux bedraagt dit aantal ruim 90.

Reageer op dit artikel