nieuws

Beursprimeur: 834 Safe-handsnijmachine

Horeca

Berkel Prior laat bezoekers kennismaken met de vernieuwde 834 Safe-handsnijmachine. Deze is voorzien van een geheel roestvrijstalen afneembare vleestafel. Voordelen van deze hygiënische oplossing: de machine is beter te reinigen, minder onderhoud, langere levensduur, geen afbreuk aan de snijkwaliteit. Daarnaast presenteert de firma uit Ridderkerk ook zijn overige handsnijmachines. Daarmee zijn moeiteloos alle soorten vleeswaren […]

Berkel Prior laat bezoekers kennismaken met de vernieuwde 834 Safe-handsnijmachine. Deze is voorzien van een geheel roestvrijstalen afneembare vleestafel. Voordelen van deze hygiënische oplossing: de machine is beter te reinigen, minder onderhoud, langere levensduur, geen afbreuk aan de snijkwaliteit.

Daarnaast presenteert de firma uit Ridderkerk ook zijn overige handsnijmachines. Daarmee zijn moeiteloos alle soorten vleeswaren en snijkaas te snijden, van flinterdun tot dik. Ze zijn speciaal bedoeld voor restaurants, lunchrooms en bars.

Aan broodjescentrales, catering- en grootkeukens levert Berkel Prior automatische snijmachines voor het snijden van grote hoeveelheden vleeswaren en kaas.

Informatie:
Berkel Prior
Ridderkerk
(0180) 44 06 00
verkoop-retail@berkelprior.com

Reageer op dit artikel