nieuws

Beursprimeur: Bamiblok

Horeca

Hét item van Laan Snacks is het Bamiblok, rijk gevuld met bami, rundvleesragout, verse groente en fijne kruiden. Naar eigen zeggen is ’t dé snack voor de fijnproever. Om het product bij klanten onder de aandacht te brengen zijn een poster, vitrinekaartje en een toonbankdisplay ontwikkeld. Deze zijn gratis beschikbaar.Actie: attentie bij afname van vijf […]

Hét item van Laan Snacks is het Bamiblok, rijk gevuld met bami, rundvleesragout, verse groente en fijne kruiden. Naar eigen zeggen is ’t dé snack voor de fijnproever.

Om het product bij klanten onder de aandacht te brengen zijn een poster, vitrinekaartje en een toonbankdisplay ontwikkeld. Deze zijn gratis beschikbaar.Actie: attentie bij afname van vijf dozen snacks, waarvan één doos Bamiblok.

Informatie:
Laan Snacks
Oostzaan
(075) 642 91 91
www.laansnacks.nl

Reageer op dit artikel