nieuws

Beursprimeur: Casio-afrekensysteem QT-2100

Horeca

Pos-Line is exclusief distributeur van Casio. Centraal staat het gloednieuwe Casio-afrekensysteem QT-2100, bedoeld voor kleine, middelgrote en grote horecabedrijven. De basisfunctie is voldoende om de QT-2100 als stand-alone afrekensysteem te gebruiken of in te zetten als netwerkterminal in een cluster van meerdere afrekensystemen. De QT-2100 heeft een trendy uiterlijk en neemt weinig ruimte in beslag. […]

Pos-Line is exclusief distributeur van Casio. Centraal staat het gloednieuwe Casio-afrekensysteem QT-2100, bedoeld voor kleine, middelgrote en grote horecabedrijven.

De basisfunctie is voldoende om de QT-2100 als stand-alone afrekensysteem te gebruiken of in te zetten als netwerkterminal in een cluster van meerdere afrekensystemen.

De QT-2100 heeft een trendy uiterlijk en neemt weinig ruimte in beslag. Hij is voorzien van een vlak, omkeerbaar en spatwaterbestendig toetsenbord en een wendbaar 14-regelig LCD-display. Er kunnen meerdere keuken-, bon- en/of barprinters aan één terminal worden gekoppeld, of andersom, waarbij één printer vanuit meerdere gekoppelde afrekenpunten wordt aangestuurd.

Door het grote aanbod te programmeren functies ontstaat een flexibel, op de onderneming afgestemd afrekensysteem met een snelle verwerkingssnelheid en tegen een vriendelijke prijs.

Netwerk-gekoppelde kassaterminals functioneren optimaal bij de QT-2100 door het master/back-up master-netwerkprincipe. Daarbij krijgen alle registraties een back-up in een ander afrekensysteem. Dit is plezierig bij calamiteiten. Registreren en afrekenen in een netwerk is op iedere willekeurige terminal mogelijk.

Het programma QT-2100 is vast te leggen op een compact schijfje, de Flash Card. Dit is een opslagmedium voor het uitbreiden van het netwerk of voor het kopiëren van programma’s op andere locaties.

Info:
Casio/NCRLelystad(0320) 28 54 64

Reageer op dit artikel