nieuws

Beursprimeur SatéJet

Horeca

Beursprimeur bij Remia is de SatéJet, een dispenser voor het gemakkelijk, veilig en efficiënt doseren van warme, kant-en-klare satésaus. Met de SatéJet kan de ondernemer de satésaus zeer nauwkeurig doseren. Samen met de minimale restwaarde en de besparing aan bereidingstijd zorgt dit voor een verbeterd rendement op de saus. Een ander voordeel is dat er […]

Beursprimeur bij Remia is de SatéJet, een dispenser voor het gemakkelijk, veilig en efficiënt doseren van warme, kant-en-klare satésaus.

Met de SatéJet kan de ondernemer de satésaus zeer nauwkeurig doseren. Samen met de minimale restwaarde en de besparing aan bereidingstijd zorgt dit voor een verbeterd rendement op de saus. Een ander voordeel is dat er dankzij het gesloten systeem veilig en hygiënisch kan worden gewerkt volgens de HACCP-normen.

Speciaal voor de SatéJet ontwikkelde Remia twee nieuwe kant-en-klare satésauzen: één met een zoete basis, en een pittige variant.Actie: kopers van de SatéJet maken kans op nog een gratis exemplaar erbij.

Info:
RemiaDen Dolder(030) 29 77 22

Reageer op dit artikel