nieuws

Bierbeker lonkt naar fans Lowlands

Horeca

Fans van de popartiesten die dit weekeinde optreden op het Lowlands festival in de Flevopolder, komen dubbel aan hun trekken. Op zoek naar een geschikte manier om bezoekers te informeren, en en passant zo veel mogelijk hectoliters bier weg weg te pompen, heeft brouwer en hoofdsponsor van Lowlands Dommelsch de namen van de artiesten op de bekers afgedrukt.

Bierbeker lonkt naar fans Lowlands

De Dommelsch Infocup, een plastic bierbekertje, ‘gaat op een informele manier de dialoog aan met zijn drinkers en heeft tot doel de bezoekers van Lowlands te inspireren om naast bekende acts (Anouk) ook eens een kijkje te nemen bij de minder bekende artiesten’. In totaal zijn 18 bekertjes met verschillende invalshoeken ontwikkeld. Elke bekertje geeft informatie over waar op het immense terrein en op welk tijdstip een act plaatsvindt.

Reageer op dit artikel