nieuws

Big size kipspecialiteit

Horeca

Voor grote eters of gewoon omdat het lekker is, bracht Plusfood een kipschnitzel XXL van Friki op de horecamarkt. Deze kipschnitzel weegt 220 gram en is gemaakt van een grote kipfilet, omhult met een krokante coating. Met een bereidingstijd van slechts acht minuten in de koekenpan of vier minuten in de frituur is de kipschnitzel […]

Voor grote eters of gewoon omdat het lekker is, bracht Plusfood een kipschnitzel XXL van Friki op de horecamarkt. Deze kipschnitzel weegt 220 gram en is gemaakt van een grote kipfilet, omhult met een krokante coating.

Met een bereidingstijd van slechts acht minuten in de koekenpan of vier minuten in de frituur is de kipschnitzel in een mum van tijd te serveren. hnitzel XXL van Friki op de horecamarkt. De schnitzels zijn los ingevroren verkrijgbaar en verpakt in een doos per 10 stuks.

Informatie: Plusfood, Oosterwolde, tel. (0516) 56 67 00.

Reageer op dit artikel