nieuws

Bijenkorf wil weer verkopen via web

Horeca

AMSTERDAM – Warenhuisketen De Bijenkorf opent in 2008 een nieuwe webshop. Op dit moment is er bij de toonaangevende retailer alleen bij speciale gelegenheden gelegenheid tot bestellen via internet.

Bijenkorf wil weer verkopen via web

De vorige webshop van De Bijenkorf sloot vorig jaar vanwege te hoge kosten, schrijft de website van Fem Business. Het warenhuis was in het jaar 2000 juist één van de eerste grote retailers geweest die het internet omarmde.

Moederbedrijf Maxeda doet al wel goede zaken met de websites van Hunkemöller en Hema. Het bedrijf haalt op dit moment 1 procent van zijn omzet online, maar wil dit de komende periode fors verhogen. Daartoe wordt na de zomer een nieuwe strategie bekendgemaakt. De lancering van de webshop van De Bijenkorf maakt daar deel van uit.

Reageer op dit artikel