nieuws

Bijna 35.000 bezoekers bij Vakbeurs Brabant

Horeca

Bijna 35.000 bezoekers hebben de veertigste editie van de Horeca Vakbeurs Brabant in ’s Hertogenbosch bezocht. Iets minder dan vorig jaar, maar voor beursorganisator Ad Mutsaers reden genoeg om tevreden te zijn. ‘Zijn de grote bierbrouwers aanwezig, dan halen we de 37.000 bezoekers van vorig jaar. Maar de standhouders zijn tevreden. Ze hebben goed verkocht.

Nieuw in het jubileumjaar was de brancheverdeling van het dagelijkse horecasymposium ‘Wegwijs in horecaland’. Maandag voor caféhouders, dinsdag voor snackbareigenaren, woensdag voor de restaurantbranche en donderdag over algemene horeca. Vooral het symposium op maandag trok veel bezoekers. ’36 Deelnemers’, zo meldde symposiumpresentator Tonny Freriks. ‘Allemaal horecamensen die willen kopen en verkopen en daarbij financiering en handvaten zoeken. Vaak weten ze niet dat er zoveel bij komt kijken. Vooral de vraag “wat is de prijs van een horecabedrijf” kreeg veel aandacht.’

Volgend jaar vindt de beurs plaats van maandag 25 oktober tot en met donderdag 28 oktober. Mutsaers: ‘We zitten dan net na de herfstvakantie. Dat is gunstig. Omdat we vast zaten aan een tweejarig contract met de Brabanthallen, konden we niet eerder verschuiven na dit veel gunstiger tijdstip.’

Dit nieuws kunt u ook per e-mailnieuwsbrief toegestuurd krijgen. Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel