nieuws

Bijzondere actie bij Dorint Sofitel

Horeca

Het Dorint Sofitel Amsterdam Airport op Schiphol-Oost boort ongebruikelijke wegen aan om zakelijke gasten binnen te krijgen. Binnenkort houdt het hotel een Vrij van Pijn Weekend voor managers.

General manager Cees Teer heeft de Indonesische acupunctuurarts Sofyan Rangkuti in de arm genomen om managers binnen 48 uur van hun stressklachten af te helpen. Het kan nog druk worden in het hotel, aangezien volgens Teer het merendeel van de 175.000 managers in ons land klaagt over rug- en hoofdpijn, rusteloosheid, hartkloppingen en hyperventilatie.

Rangkuti volgde in China een opleiding tot chirurg. Hij staat aan het hoofd van de naar hem genoemde acupunctuurkliniek en Preventief Medisch Centrum, zo meldt Dorint Sofitel in een persbericht. In de multidisciplinaire aanpak van Rangkuti staat de integratie van oosterse en westerse geneeswijzen centraal.
Wanneer het eerste Vrij van Pijn Weekend wordt gehouden is nog niet bekend. Over data en prijs kunnen pas volgende week mededelingen worden gedaan, zo laat het pr-bureau Van Luyken van Dorint Sofitel weten.

Reageer op dit artikel