nieuws

Bilderberg blijft racen

Horeca

Bilderberg Hotels & Restaurants heeft het contract met de Nederlandse Formule 1-rijder Christijan Albers verlengd. Daarvoor hebben het hotelbedrijf en de racecoureur een contract ondertekend.

Bilderberg blijft racen

De hotelgroep wordt met de sponsordeal onder meer verantwoordelijk voor de ontvangsten tijdens persevenementen, trainingen en wedstrijden. Bilderberg-directeur Dries van der Vossen in blij met de overeenkomst. ‘We zijn trots dat we als Nederlands bedrijf een Nederlandse rijder kunnen ondersteunen in het verder uitbouwen van zijn carrière in de eredivisie van de autosport, de Formule 1. Albers heeft in zijn eerste seizoen als ambassadeur voor het merk Bilderberg een superjob verricht. Graag zetten wij de samenwerking dan ook voort.’

De snelheidsduivel zelf is erg in zijn nopjes met Bilderberg als sponsor. ‘Afgelopen jaar heb ik regelmatig een pitstop gemaakt in één van de hotels, waarna ik uitgerust aan de start verscheen. Ik ben blij dat Bilderberg mij blijft steunen en samen met mij de stap naar het team van Midland Toyota F1 maakt’, aldus Albers.

Reageer op dit artikel