nieuws

Biologische zuivel

Horeca

Onder de merken De groene Koe en Polderland Biologisch biedt Campina een assortiment aan dat bestaat uit basiszuivel en desserts met het EKO-keurmerk verpakt in porties. Het basisassortiment bestaat uit melk en karnemelk in handige 200 ml beker en samen met yoghurt en vla ook verkrijgbaar in literverpakking.Het dessertassortiment bestaat uit vijf varianten biovruchtenyoghurt: aardbei, […]

Biologische zuivel

Onder de merken De groene Koe en Polderland Biologisch biedt Campina een assortiment aan dat bestaat uit basiszuivel en desserts met het EKO-keurmerk verpakt in porties. Het basisassortiment bestaat uit melk en karnemelk in handige 200 ml beker en samen met yoghurt en vla ook verkrijgbaar in literverpakking.
Het dessertassortiment bestaat uit vijf varianten biovruchtenyoghurt: aardbei, vanille, perzik, abrikoos en bosvruchten.

Informatie: Campina Foodservice Out of Home, Best, tel. (0499) 33 68 00

Reageer op dit artikel