nieuws

Björn Borg expandeert in Nederland

Horeca

AMSTERDAM – Björn Borg opent maandag in de Kalverstraat in Amsterdam de achttiende winkel in Nederland. Aan het eind van dit jaar moet de teller door verdere openingen al op 22 zitten.

Björn Borg expandeert in Nederland

Dat meldt het modevakblad Textilia. In mei opent het van oorsprong Zweedse merk winkels in Apeldoorn en Leiden. De locatie van de twee andere nieuwe vestigingen is nog niet bekendgemaakt. Het bedrijf Detail Line van Nico van Galen Last is verantwoordelijk voor de winkels in Nederland.

Het merk wil binnen afzienbare tijd landelijke dekking verwerven. Daartoe wil het bedrijf nog zeven winkels openen. Ook voor België zijn de eerste vestigingen geopend. Het merk loopt ook goed bij jeanszaken, vooral de boxershorts zijn een hit.

Reageer op dit artikel