nieuws

Bloomingdale uit as herrezen

Horeca

Strandpaviljoen Bloomingdale in Bloemendaal aan Zee is back in business. Vorig jaar zomer fonkelnieuw en veelbesproken. Afgelopen winter brandde een groot deel van het paviljoen in de winterstalling echter af. Nu is Bloomingdale, van media- en partyreus ID&T, uit de as herrezen en sinds vorige week alweer open.

Bloomingdale uit as herrezen

Van de nood werd een deugd gemaakt, want het binnengedeelte is enorm vergroot en voorzien van een nieuw interieur. Door de schaalvergroting kan het strandpaviljoen ruimte bieden aan allerlei (binnen)evenementen, waardoor het weer van minder grote invloed is. Ook zijn er meer zit- en hangplekken en is de toch al indrukwekkende geluidsinstallatie uitgebreid.

Bloomingdale zal tijdens het strandfestival Beachbop in Bloemendaal (vorig jaar tienduizenden bezoekers) weer uitpakken met bekende dj’s en acts. De edities van Beachbop 2003 zijn gepland op de zondagen 29 juni, 13 en 27 juli, 31 augustus en 7 september. Het eerste strandfeest, 25 mei, is door de gemeente Bloemendaal overigens geschrapt.

Van de nood werd een deugd gemaakt, want het binnengedeelte is enorm vergroot en voorzien van een nieuw interieur. Door de schaalvergroting kan het strandpaviljoen ruimte bieden aan allerlei (binnen)evenementen, waardoor het weer van minder grote invloed is. Ook zijn er meer zit- en hangplekken en is de toch al indrukwekkende geluidsinstallatie uitgebreid.

Bloomingdale zal tijdens het strandfestival Beachbop in Bloemendaal (vorig jaar tienduizenden bezoekers) weer uitpakken met bekende dj’s en acts. De edities van Beachbop 2003 zijn gepland op de zondagen 29 juni, 13 en 27 juli, 31 augustus en 7 september. Het eerste strandfeest, 25 mei, is door de gemeente Bloemendaal overigens geschrapt.

Reageer op dit artikel