nieuws

Braakhekke inspireert ROC-leerlingen

Horeca

Joop Braakhekke verzorgt een masterclass voor leerlingen van het ROC van Amsterdam. Braakhekke hoopt leerlingen van het ROC te inspireren om hun talent ten volle te benutten.

Braakhekke inspireert ROC-leerlingen

Het ROC van Amsterdam, de grootste ROC van ons land, bestaat dit jaar tien jaar. Daarvoor heeft het diverse activiteiten bedacht, waaronder een masterclass met onder andere Joop Braakhekke.

Braakhekke vertelt dinsdag 25 september zijn ervaringen als restaurateur aan zo’n honderdvijftig leerlingen van het ROC van Amsterdam. Zoals je van een man als Braakhekke mag verwachten, doet hij dat in culinaire geuren en kleuren, meldt het Amsterdamse opleidingscentra.

‘Voor onze leerlingen vind ik het belangrijk dat zij kunnen kennismaken met inspirerende toptalenten, want dat daagt uit om je talent te ontwikkelen. Joop Braakhekke is zo’n inspirator’, laat voorzitter Edo de Jaeger van het College van Bestuur van het ROC van Amsterdam weten.

Het ROC van Amsterdam is het grootste ROC van Nederland met vestigingen in Amsterdam, Amstelveen, Hilversum en Hoofddorp. Aan het onderwijs nemen meer dan 37.000 leerlingen van dertien jaar en ouder deel. Een deel daarvan volgt de horecaopleiding.

Meer over Braakhekke

Reageer op dit artikel