nieuws

Brabant Meetings: zakelijke etiquette en omgangsvormen

Horeca

Veel organisatoren van uiteenlopende bijeenkomsten vragen zich dit regelmatig af. Daarom organiseert Landgoed Wolfslaar te Breda in samenwerking met Brabant Meetings een bijeenkomst op dinsdagmiddag 6 april , aanvang 15.30 uur, die geheel in het teken staat van zakelijke etiquette en omgangsvormen.

Onduidelijkheid bestaat over allerlei zaken van correcte aanspreking, passende kleding tot de placering van gasten. Zo maar een paar ‘hete hangijzers’ bij de voorbereidingen van meetings en events. Tijdens een presentatie trachten de organisatoren een uiteenzetting te geven van degangbare norm. Voor deze bijeenkomst is deskundige Magda Berman uitgenodigd. Zij behandelt op luchtige wijze een introductie in etiquetteregels en duidt op het belang hiervan. De bijeenkomst is kosteloos bij te wonen voor diegene die zich regelmatig bezighoudt met de organisatie van groepsbijeenkomsten, ontvangsten, congressen, conferenties, diners etc..Tevens maakt de deelnemer kennis met de locatie en de filosofie achter het gastheerschap van Landgoed Wolfslaar Landgoed.Inschrijving: www.brabantsmeetings.nl

Reageer op dit artikel