nieuws

Brabantgolfland.nl van start met dinergolf-evenement

Horeca

Een prachtige locatie, het was schitterend weer en de culinaire hoogstandjes waren heerlijk bij de start van Brabantgolfland.nl, een samenwerking tussen zeven Brabantse golfbanen en 13 hotels. De openingsspeech was van de voorzitter van Brabantgolfland.nl, de heer Sepp Rickli, gevolgd door enkele positieve woorden van Gedeputeerde van Economische Zaken van Noord-Brabant, de heer Onno Hoes.

Hoes verrichte tevens de officiële start door op Golfcentrum Best de eerste bal van het dinergolf-evenement te slaan. Op dat moment ging ook de website www.brabantgolfland.nl de lucht in. Onder de ‘ambassadeurs en ambassadrices’ van BrabantGolfland.nl bevonden zich coryfeeën zoals Corry Konings, Albert West, Wim Rijsbergen, René van der Kerkhof, Frits Sissing, Piet Schrijvers en Tjerk Bogstra.

De wedstrijd werd gespeeld over 9 holes, individueel stableford. Na iedere hole presenteerden participanten van Brabantgolfland.nl zich door hun culinaire specialiteiten aan de spelers te serveren met als sluitstuk het dessertbuffet.

Reageer op dit artikel