nieuws

Bristol vernieuwt met Bristol City

Horeca

ZWANENBURG – De modediscounter Bristol opende op 22 maart in Zwolle en Eindhoven een nieuwe vestiging onder de naam Bristol City. Dit is een kleinere vestiging dan de normale vestiging en voert een kleiner assortiment in kleding en accessoires.

Bristol vernieuwt met Bristol City

Naast Zwolle en Eindhoven vond onlangs in Hoofddorp en Nijmegen een heropening plaatsvan een ‘normale’ Bristolvestiging. Van de in totaal 129 vestigingen van Bristol worden in de loop van dit jaar nog 8 vestigingen geopend. Hoeveel hiervan als Bristol City worden geopend is nog niet bekend.

Met een nieuwe pay-off, een nieuw winkelconcept en een gerestyled logo kiest Bristol voor een geheel nieuwe opzet. De veranderde winkelinrichting, zoals ruimtelijkheid en het gebruik van lichte en frisse kleuren, moet voor een optimale winkelbeleving zorgen.

Reageer op dit artikel