nieuws

Buitenpoort Catering nieuwe eigenaar Westerbouwing

Horeca

Buitenpoort Catering is de nieuwe eigenaar van restaurant De Westerbouwing in Oosterbeek. De zeer bekende toeristische uitspanning gaat dienst doen als restaurant en partycentrum voor bruiloften, condoleances en zakelijke partijen.

De bedrijfsvoering en uitstraling van De Westerbouwing gaan niet veel veranderen. Het interieur krijgt een frissere uitstraling en er is een nieuwe bar geplaatst. In het voorjaar krijgt het terras een opknapbeurt.Voormalig uitbater Hans Giebing (42) wordt bedrijfsleider. Hij is de zwager van Ton Janssen van Buitenpoort Catering. Ook het personeel blijft werkzaam in het restaurant.

De Westerbouwing blijft in juli en augustus dagelijks geopend en in de andere maanden alleen op zondag. Daarbuiten fungeert de horecagelegenheid als partycentrum en is het onderkomen op afspraak beschikbaar voor bruiloften, familiefeesten, condoléances en zakelijke party’s.

Buitenpoort Catering exploiteert ook de horeca in kasteel Doornenburg en de Eusebiuskerk in Arnhem.

De bedrijfsvoering en uitstraling van De Westerbouwing gaan niet veel veranderen. Het interieur krijgt een frissere uitstraling en er is een nieuwe bar geplaatst. In het voorjaar krijgt het terras een opknapbeurt.Voormalig uitbater Hans Giebing (42) wordt bedrijfsleider. Hij is de zwager van Ton Janssen van Buitenpoort Catering. Ook het personeel blijft werkzaam in het restaurant.

De Westerbouwing blijft in juli en augustus dagelijks geopend en in de andere maanden alleen op zondag. Daarbuiten fungeert de horecagelegenheid als partycentrum en is het onderkomen op afspraak beschikbaar voor bruiloften, familiefeesten, condoléances en zakelijke party’s.

Buitenpoort Catering exploiteert ook de horeca in kasteel Doornenburg en de Eusebiuskerk in Arnhem.

Reageer op dit artikel