nieuws

Butleropleiding in Valkenburg officieel geopend

Horeca

The International Butler Academy heeft na vele jaren zoeken haar eigen locatie. De butleropleiding komt op Kasteel Oost in het Zuid-Limburgse Valkenburg aan de Geul en wordt binnenkort officieel geopend.

Butleropleiding in Valkenburg officieel geopend

De officiële opening op Kasteel Oost vindt plaats op 11 maart, gelijktijdig met de uitreiking van de eerste diploma’s van The International Butler Academy. De diploma’s worden uitgereikt door burgemeester Eurlings van Valkenburg aan de Geul.

Op dit moment nemen veertien studenten uit tien verschillende landen deel aan de acht weken durende butlercursus. Daarbij zijn ze zeven dagen per week tussen de twaalf en zestien uur per dag bezig met hun opleiding. Een van de cliënten is de Koninklijke familie van Jordanië.

Reageer op dit artikel