nieuws

Cateraar Albron strikt topkok Jonnie Boer

Horeca

Topkok Jonnie Boer van restaurant de Librije in Zwolle gaat een driesterrenboerenkool maken voor cateraar Albron. Het oud-Hollandse gerecht, bereid volgens recept van de meesterkok, ziet vanaf 1 maart het levenslicht.

Cateraar Albron strikt topkok Jonnie Boer

Het recept voor de boerenkool staat in het boek ‘Met Gort de Boer op’, dat wijnboer Ilja Gort maakte in samenwerking met de driesterrenkok Boer. Beiden gaan daarin onder meer op zoek naar de lokale groenten en eetcultuur van Nederland. Het boek verschijnt ook in het kader van de boekenweek van 9 tot en met 19 maart met als thema ‘Spiegel van de Lage Landen; Boeken over onze geschiedenis’.

Op 1 maart gaan koks van Albron samen met Boer zin recept bereiden en het eerste maaltje overhandigen aan de directeur van Albron. De boerenkool wordt vanaf 16 maart geserveerd in alle deelnemende kantines waar Albron actief is.

Reageer op dit artikel