nieuws

Cateraar Bob Hutten wint De Rooi Pannen Award

Horeca

Bob Hutten, directeur van Hutten Exclusieve Catering in Veghel, is de winnaar van De Rooi Pannen Award Horeca 2004. De jury roemde de jonge ondernemer voor zijn durf en omschreef hem als zeer ondernemend en vernieuwend.

De Rooi Pannen awards worden tweejaarlijks uitgereikt aan oud-studenten van scholengemeenschap De Rooi Pannen, gevestigd in Tilburg, Eindhoven en Breda, die na hun studie een succesvolle carrière hebben opgebouwd in de sector handel, horeca of toerisme/recreatie.

Bob Hutten studeerde in 1988 af aan De Rooi Pannen in Tilburg en werd samen met Dominique Klemann-Zwartjens (werkzaam als trainer en coördinator bij bedrijfscateraar Albron) en Marco Boot (algemeen directeur/ eigenaar van De Lucht restaurants en benzinestations) genomineerd voor de award in de categorie Horeca. Volgens de jury onderscheidt Bob Hutten zich van de andere genomineerden door zijn durf, vernieuwendheid, doorzettingsvermogen en persoonlijke benadering van personeel en gasten.

Reageer op dit artikel