nieuws

Cateraar en hotel winnen Internet Award 2003

Horeca

Cateraar Van der Linden Party Productions uit Rotterdam heeft de High Profile Internet Award 2003 gewonnen in de categorie Partycateraars. Grand Hotel Huis ter Duin won de titel in de categorie Evenementenlocaties.

Bij de jaarlijkse uitreiking van het evenementenblad High Profile in Cruise Terminal Rotterdam bleef Van der Linden Party Productions de concurrenten De Kachel Catering uit Harmelen en Service Culinair Nieuw-Vennep voor. De jury was enthousiast over Lpp.nl, de site van de winnaar. Het rapport: ‘Een mooie, moderne site die een goede balans biedt tussen de informatiestructuur en sfeermakers. Een vleugje extra creativiteit in de uitwerking zou deze site, die opvalt door een grote gebruiksvriendelijkheid, nóg aantrekkelijker maken.’

In de categorie Evenementenlocaties won Grand Hotel Huis ter Duin de award. In 1999 won het hotelbedrijf in Noordwijk aan Zee ook als een de High Profile Internet Award. Jury: ‘Een heel complete en mooie informatieve website, die in alle aspecten goed doordacht is. Met een uitbreiding in de zoekfuncite en de sitemap en verder extra functies voor de gasten is deze site helemaal af.’ Huis ter Duin bleef in haar categorie entertainmentbedrijf Orangerie uit ’s Hertogenbosch en expositie- en congresruimte MECC Maastricht voor.

De winnende sites:
Van der Linden Party Productions
Grand Hotel Huis ter Duin

Reageer op dit artikel