nieuws

Cateringdeal Hutten met Dolfinarium

Horeca

Hutten Exclusieve Catering in Veghel is de nieuwe huiscateraar van het Dolfinarium in Harderwijk. De topcateraar gaat op diverse locaties in het populaire attractiepark de catering verzorgen.

Cateringdeal Hutten met Dolfinarium

Borrelen onder water in de Oddiezee, stijlvol dineren in de Dageraad, knallend feesten op het privé strand, parkuitkoop inclusief dolfijnenshows of letterlijk een spetterend congres in de unieke congreszaal. Hutten meldt trotst te zijn over de deal met het zeehonden- en dolfijnenhuis in Harderwijk.

Het is niet de eerste keer dat de cateraar een samenwerking aangaat met spraakmakende locaties. Zo catert Hutten sinds dit jaar in de Orangerie in ’s Hertogenbosch en Kasteel Ammersoyen. Daarnaast is het Veghelse bedrijf de exclusieve cateraar van onder meer Event Centre Aalsmeer, Klooster Bethlehem in Haren nabij Oss en De Vereeniging in Nijmegen.

Reageer op dit artikel