nieuws

Cd bij je pizza

Horeca

Pizzadeliveryketen Al Capone’s Pizza’s & Pasta’s gaat binnenkort ook cd’s en dvd’s bezorgen.

Al Capone’s is hiervoor een overeenkomst aangegaan met de internetwinkel CDon.nl, onderdeel van de Zweedse beursgenoteerde onderneming MTG (Modern Times Group). Alle franchisehouders van Al Capone’s zullen een vijftiental populaire cd-titels in voorraad hebben die de consument, al dan niet in combinatie met een pizza, on line kan bestellen via de website www.speed45.nl. De bestelling wordt door de pizzakoerier binnen 45 minuten bezorgd. Voor regio’s waar Al Capone’s niet is gevestigd, is de levertijd maximaal twee dagen. Volgens managing director Danny Galiart is een cd-delivery-pilot in Amsterdam geslaagd te noemen. ‘Maar, onze core-business blijft natuurlijk pizza’s.’ Al Capone’s bestrijkt een verzorgingsgebied van 3,2 miljoen consumenten.

Reageer op dit artikel