nieuws

Cees Helder als keurmeester op Culitop 2011

Horeca

Cees Helder treedt als keurmeerster op tijdens de Culitop 2011, georganiseerd door studenten van de Cas Spijkers Academie. Helder is door de ziekte van Cas Spijkers tijdelijk het boegbeeld van de Academie.

Cees Helder als keurmeester op Culitop 2011

De culinair is congres met workshops, demonstraties en ontmoetingen. Cees Helder, Jelle Wagenaar en Said Maher zijn topkoks die er aanwezig zijn. Helder gaat de acht beste restaurants uit de regio beoordelen.

Thema van de Culitop, die vorig jaar nog werd geopend door Therese Boer, is duurzaamheid en ook ‘lokaal’ is een aandachtspunt.

De Geniet Culitop gaat plaatsvinden op 23 mei van 14 tot 22 uur in concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen. De organisatie is in handen van studenten van de Cas Spijkers Academie, ROC Nijmegen en Dagblad de Gelderlander.

Bezoekers kunnen tijdens het evenement proeven van de acht beste restaurants uit de regio. Zij staan aan de top in de culinaire rubriek Over de Tong van De Gelderlander. Cees Helder, Said Maher en Jelle Wagenaar zullen deze restaurants ook beoordelen op hun kookkwaliteiten.

Reageer op dit artikel