nieuws

Central Hall Westminster gastheer 10e jaarvergadering HCCE

Horeca

Op 8 en 9 mei werd de 10e Historic Conference Centres of Europe(HCCE) gehouden in de Central Hall Westminster in Londen. Tijdens de meeting van deze exclusieve Europese vereniging werd uit Croatië; het Marin Drzic Theater in Dubrovnik als nieuw lid verwelkomd. ‘Wij onderscheiden ons als vereniging van hele bijzondere congreslocaties. Sinds 1996 zijn wij uitgegroeid tot een algemeen erkend kwaliteitskenmerk binnen de MICE-industrie’ zei een trotse Walter Straub, directeur van de Hofburg in Wenen en medeoprichter en huidig voorzitter van de HCCE.

Na de jaarvergadering volgde een ‘Magical Moments client event’ dat werd bezocht door 350 meeting planners uit het hele Verenigd Koninkrijk. HCCE leden konden hier hun unieke locaties promoten voor grote en kleine bijeenkomsten. Het event werd afgesloten met een wervelende show door Cirque Bijou en en uitgebreide variëteit aan Europese buffetten.

De deelnemende conferentiecentra aan HCCE zijn allen monumenten daterend van de Middeleeuwen tot de vroege 20e eeuw die beschikken over de modernste vergadertechnologie. In Nederland wordt de HCCE vertegenwoordigd door de Beurs van Berlage Concert- en congreszalen te Amsterdam en de Pieterskerk te Leiden.

Reageer op dit artikel