nieuws

Charity Ambassador of the Year

Horeca

Het Hilversumse bureau N-sign organiseert op 23 mei 2005 de Charity Picnic met de verkiezing Charity Ambassador of the year.

Bekende Nederlanders die zich als ambassadeur verbonden hebben aan een Goed Doel en zich hier voor inzetten, maken kans genomineerd te worden voor deze eervolle titel. De benoeming wordt bekend gemaakt tijdens de Charity Picnic op het sfeervolle Landgoed Duinlust te Overveen.

De kandidaten worden voorgedragen door de Goede Doelen waaraan zij verbonden zijn en worden door een deskundige jury beoordeeld.
Op dit moment hebben reeds 24 fondsen en 35 ambassadeurs aangegeven betrokken te willen zijn bij dit project. De Charity Picnic en Charity Ambassador of the Year wordt mede mogelijk gemaakt door de bedrijven Corporate Express en Vitality Resort Duinlust.

Reageer op dit artikel