nieuws

Chef-kok Gary Rhodes naar Ierland

Horeca

De Britse tv-kok Gary Rhodes heeft zijn zinnen gezet op Dublin. Rhodes wil in mei een zaak openen in de Ierse hoofdstad. Het is voor het eerst dat Rhodes een zaak begint in Ierland.

Chef-kok Gary Rhodes naar Ierland

Dat meldt de site van Caterer. Het nieuwe restaurant gaat Rhodes D7 heten. De eetgelegenheid biedt plaats aan tweehonderd gasten. De zaak komt in het Capel-gebouw in de wijk Mary’s Abbey. Het gaat hierbij om een winkel- en zakencentrum van Benton Property.

Rhodes D7 biedt gasten de mogelijkheid om te ontbijten, lunchen en dineren. Daarnaast krijgt de zaak een bezorgdienst voor bedrijven en bewoners van Capel Building. De maaltijden die Rhodes serveert zijn typische Britse gerechten.

Variëteit in kookstijlen
In een reactie laat Rhodes weten erg uit te kijken naar het Ierse kookavontuur. ‘Het is erg spannend een rol te gaan spelen in de succesvolle restaurantwereld in Dublin. Vooral omdat de “restaurant-scene” zich in Dublin de laatste jaren enorm heeft ontwikkeld qua variëteit in kookstijlen’, aldus Rhodes.

Rhodes D7 wordt het vijfde restaurant van de bekende kok. Het afgelopen jaar ging Rhodes W1 open in het Cumberland Hotel in Londen. Daarnaast opende Rhodes vorig jaar restaurant Arcadian Rhodes aan boord van het cruiseschip Arcadia van P&O.

Reageer op dit artikel