nieuws

ChildsLife viert verjaardag met Kids Event

Horeca

Op woensdagmiddag 4 oktober 2006 vindt het ChildsLife Kids Event plaats. Met het event viert ChildsLife haar 10-jarige verjaardag. In De Lichtfabriek in Haarlem zorgen vele bekende artiesten voor een muziek- en theatershow voor kinderen van 4 tot 14 jaar.

Op het programma staan onder andere Kim-Lian, Gebroeders Ko (Toeter op mijn Waterscooter) en Bob & Bee. ChildsLife ambassadeurs Dominique van Vliet en Rob Geus nemen de presentatie voor hun rekening en kinderen van Danscentrum Marcella van Altena geven een dansshow weg. Het Kids Event begint om 14.00 uur (zaal open vanaf 13.30 uur) en duurt tot 16.00 uur. In verband met het 10-jarig jubileum kost een kaartje voor het event 10 euro (exclusief reserveringskosten). Kaartjes zijn te koop bij de VVV-kantoren Haarlem, Zandvoort en IJmuiden of telefonisch te bestellen via TopTicketLine 0900 300 5000 (€ 0,45 per minuut). ChildsLife richt zich op twee belangrijke aspecten van een kinderleven: onderwijs en voeding. Het gaat voornamelijk om arme kinderen, straatkinderen en (aids)weeskinderen. Voor deze kinderen bouwt en onderhoudt ChildsLife scholen, waar ze naast onderwijs een maaltijd krijgen, 365 dagen per jaar. Voor meer dan 15.000 kinderen per maand. Voor deze kinderen is de school meer dan alleen een school; het is hun “thuis”. Niet alleen de kinderen in Nederland vieren de verjaardag van ChildsLife; ook voor de kinderen in de ChildsLife hulpprojecten in Kenia, Roemenië en Moldavië wordt een feest georganiseerd. Sponsors voor het ChildsLife Kids Event zijn: De Lichtfabriek, BOOM! EXPERIENCE, Bizon Buitenreclame, TopTicketLine, Happy Radio, BWS Excelsior en alle artiesten.

Reageer op dit artikel