nieuws

Comeback winkelketen Tally Weijl

Horeca

AMSTERDAM – De Zwitserse young fashionketen Tally Weijl heeft grootste plannen voor de Nederlandse markt. Binnen vijf jaar wil het bedrijf vijftig (franchise)winkels openen. Het is de tweede poging van het bedrijf de Nederlandse markt te veroveren.

Comeback winkelketen Tally Weijl

Dat meldt het vakblad Textilia in zijn jongste editie. De eerste winkel opent op 19 april in Amersfoort. Vervolgens moeten er dit jaar nog negen vestigingen bijkomen, onder andere in Nijmegen, Apeldoorn, Emmen, Haarlem en Hoog Catharijne in Utrecht.

Enkele jaren geleden opende het bedrijf al vestigingen in Amersfoort en Alkmaar in een joint venture met de Zantman Modegroep. Die sloten echter na enkele seizoenen de deuren. Tally Weijl heeft 250 winkels in meer dan twintig landen. Behalve kleding verkoopt het in 1994 mede door ontwerper Tally Weijl opgerichte bedrijf ook accessoires.

Reageer op dit artikel