Comfortabel

Comfortabel

All Weather Chair, de terrascollectie van Kaja, is klaar voor het terrasseizoen. De magazijnen zijn tot de nok gevuld met bekende en nieuwe modellen. Nieuw is bijvoorbeeld de Seattle Compact.

‘De naam zegt het al, dit stoeltje neemt weinig ruimte in, maar heeft wel de uitstraling en het comfort van een loungemodel’, stelt Niek Peters van Kaja. ‘Door gebruik van kussens is te spelen met de zithoogte. Dit model is ideaal wanneer je niet veel ruimte hebt, maar toch de aandacht op het terras wil vestigen.’

De eveneens nieuwe serie Ecuador varieert van barkrukken en statafels in verschillende hoogtes tot een armstoel met wielen onder de poten. Volgens Peters staat deze stevig genoeg om niet weg te rollen. De stoel is getest en geschikt voor allerlei soorten ondervloeren: van houten planken tot een stenen vloer. Het model is iets breder dan een doorsnee terrasstoel en is daardoor een comfortabel en luxe alternatief voor de standaard terrasstoel. Zowel de Seattle als de Ecuador zijn uitgevoerd in de nieuwe kleur coffee.

Kaja, Rijssen. Tel. (0548) 51 47 05. www.kaja.nl; www.allweatherchair.nl.