nieuws

Commercial McDonald’s mogelijk beste reclamefilm aller tijden

Horeca

De tv-commercial ‘Ze zei meneer tegen me’ van McDonald’s is geselecteerd in de longlist van de STER en maakt kans op een plaats in de top-40 van beste reclamefilmpjes aller tijden. De STER selecteerde 140 commercials waaruit een uitgebreide vakjury een ranglijst samenstelt.

Naast één horecabedrijf bevat de lijst veel horecaleveranciers. Vooral drankleveranciers scoren goed. Heineken staat met drie commercials in de lijst. Grolsch, Amstel, Dommelsch en Bavaria met twee. Bokma Jenever (‘Schat, staat de Bokma koud?’), Jägermeister en Mora maken eveneens een kans op een plaats in de top-40.

Hofleverancier is Centraal Beheer. Dertien commercials van de verzekeringsmaatschappij zijn geselecteerd. Volkswagen en Calvé leveren beiden zes filmpjes.

Reageer op dit artikel