nieuws

Compleet slush-ijs concept

Horeca

Door deze samenwerking kunnen klanten van Wisselaar voortaan niet alleen apparatuur voor vers ijs en milkshakes afnemen, maar ook voor slush-ijs. De slush-ijsmixen worden geleverd in het hygiënische bag-in-boxsysteem. Verder omvat het Wisselaar totaalconcept rietjes, siropen, toppings, ambachtelijk gebakken oubliehoorntjes, bekers en ijscocktails. Snackbarhouders kunnen informatie over de slush-ijsmachines en bijbehorende mixen opvragen bij Wisselaar […]

Compleet slush-ijs concept

Door deze samenwerking kunnen klanten van Wisselaar voortaan niet alleen apparatuur voor vers ijs en milkshakes afnemen, maar ook voor slush-ijs. De slush-ijsmixen worden geleverd in het hygiënische bag-in-boxsysteem. Verder omvat het Wisselaar totaalconcept rietjes, siropen, toppings, ambachtelijk gebakken oubliehoorntjes, bekers en ijscocktails.

Snackbarhouders kunnen informatie over de slush-ijsmachines en bijbehorende mixen opvragen bij Wisselaar Fastfood, Hendrik Ido Ambacht (078) 68 33 833.

Reageer op dit artikel