nieuws

Conferentiehotel Willibrordhaeghe officieel geopend

Horeca

Hanja Maij-Weggen, de commissaris van de koningin in Noord-Brabant, heeft donderdag 3 juni 2004 Conferentiehotel Willibrordhaeghe in Deurne officieel geopend. Het voormalige missiehuis, dat precies vijftig jaar geleden werd gebouwd, krijgt volgens haar een prachtige nieuwe bestemming. In de binnentuin onthulde mevrouw Maij-Weggen samen met general manager Peter Vos het kunstwerk ‘Bron van wijsheid’ van de Eindhovense kunstenaar Theo Coenen.

Onder leiding van Peter Vos wil het team van Willibrordhaeghe zich gaan profileren als ‘the place to be’ voor vergaderingen, trainingen, conferenties, exclusieve congressen tot 150 personen, feesten, bruiloften en partijen. Willibrordhaeghe beschikt over 22 conferentiezalen van verschillende formaten, 79 hotelkamers, een bruidssuite, een intieme binnentuin, een sfeervolle hotelbar en een terrein van 15 hectare, geschikt voor een breed scala aan activiteiten.

Reageer op dit artikel