nieuws

Conrad rolt e-strategie wereldwijd uit

Horeca

AMSTERDAM – De internetstrategie van de Nederlandse tak van de Duitse elektronicaretailer wordt wereldwijd uitgerold. Aanleiding zijn de goede resultaten voor het bedrijf op de Nederlandse markt.

Conrad rolt e-strategie wereldwijd uit

Dat zegt managing director Michel Lieffering van Conrad Electronic Benelux in een vraaggesprek met het tijdschrift Twinkle. Hij staat sinds drie jaar aan het hoofd van de Benelux-tak van het Duitse bedrijf en heeft de onderneming omgevormd tot een efficiënte e-tailer. Dusdanig dat het de fysieke vestiging in Boekelo heeft gesloten.

We hebben zo veel mogelijk procesonderdelen waar mensen aan te pas kwamen geautomatiseerd. Als de klant bestelt via internet en betaalt met iDeal hoeven wij hier helemaal niets te doen’, zegt hij. Daarom mag Lieffering deze strategie nu wereldwijd uitrollen. ‘Dat is heel gaaf’, aldus een opgetogen Lieffering in het blad.

Reageer op dit artikel