nieuws

Content bouwt aan nieuwe locatie in Oldenzaal

Horeca

Content Themafeesten bouwt aan een nieuwe locatie in Oldenzaal. Naast de feestlocaties in Heino en Beerzerveld, moet binnenkort een grote nieuwe locatie op recreatieterrein de Hulsbeek de deuren gaan openen.

Content bouwt aan nieuwe locatie in Oldenzaal

De nieuwe locatie gaat ruimte bieden aan groepen tot 1200 gasten (symposium). Voor publieksevenementen op het terrein rondom de nieuwe locatie zet Content Themafeesten in op evenementen tot 25.000 bezoekers.

Voor de zakelijke markt zijn verder vergaderruimtes tot 150 personen en zijn er combinaties mogelijk met de publieksevenementen. Het nieuwe complex met 9 zalen is goed bereikbaar via de A1. Meer informatie op ‘het Oldenzaal gedeelte’ van www.themafeesten.nl.

Reageer op dit artikel