nieuws

Crazy Piano’s beroofd van € 45.000

Horeca

Eigenaar Van Dijl van het bekende horecabedrijf Crazy Piano’s in Scheveningen is naar nu blijkt vorig jaar beroofd van 45.000 euro. Dat bleek tijdens de rechtszaak tegen een 30-jarige verdachte. Naast straf voor de verdachte deelde de rechtbank ook een fikse waarschuwing uit aan Crazy Piano’s.

Crazy Piano’s beroofd van € 45.000

De waarschuwing aan het adres van Crazy Piano’s werd gegeven omdat na de roofoverval een portier met één van de belagers aan de haal ging. De horecamedewerker nam de verdachte in een auto mee naar een nachtclub in Rotterdam. Vermoedelijk om hem onder druk te zetten, zodat hij het geld zou terugbrengen.

De politierechter sprak schande van de rondrit met de verdachte. De verdachte noemde het zelfs een ontvoering. De rechter verminderde daardoor de straf voor de verdachte behoorlijk tot 180 uur, waarvan 137 uur voorwaardelijk.

Tijdens de roofoverval in maart 2004 sloeg een 30-jarige Joegoslaaf zonder vaste woon- of verblijfsplaats toe in Crazy Piano’s. Hij ging er met een plastic draagtas met de dagopbrengst vandoor. Volgens Van Dijl zat er 45.000 euro in de tas.

Bron: AD.nl

Reageer op dit artikel