nieuws

Croissants

Horeca

Met twee hartig gevulde croissants speelt Délifrance in op de vraag naar snelle, warme snacks. De croissants kunnen rechtstreeks uit de vriezer de oven in. Het afbakken duurt een half uurtje. De basisvulling bestaat uit een romige bechamelsaus. De hamkaasvariant bevat blokjes ham en geraspte kaas. De met maanzaad gegarneerde uiencroissant is gevuld met uien […]

Croissants

Met twee hartig gevulde croissants speelt Délifrance in op de vraag naar snelle, warme snacks. De croissants kunnen rechtstreeks uit de vriezer de oven in. Het afbakken duurt een half uurtje. De basisvulling bestaat uit een romige bechamelsaus.

De hamkaasvariant bevat blokjes ham en geraspte kaas. De met maanzaad gegarneerde uiencroissant is gevuld met uien en kaas. De croissants zijn aan de buitenkant duidelijk herkenbaar, ook in de oven.

Heeft u interesse in deze croissants of andere producten van Délifrance in Ridderkerk, bel (0180) 48 51 66.

Reageer op dit artikel