nieuws

Cruise Events: bedrijfstrainingen en events op cruiseschepen

Horeca

Cruise Events is een nieuw bedrijf dat business events en bedrijfstrainingen organiseert op cruiseschepen. Het bedrijf richt zich met name op groepscruises en yachtchartering. Het Amsterdamse bedrijf organiseert evenementen en geeft advies over welk schip het best bij welk event past.

Cruise Events organiseert naast de volledig verzorgde cruisereis voor bedrijven ook een programma aan bedrijfstrainingen. Zij putten hiervoor uit een netwerk van professionele en ervaren trainers, coaches en managementtrainingbureaus. Het programma wordt geheel in samenspraak met de opdrachtgever samengesteld aan de hand van het gewenst aantal dagen, het aantal deelnemers en de gewenste balans tussen trainen en ontspannen.

Meer informatie op cruiseevents.nl

.

Reageer op dit artikel