nieuws

Crunchy reep met fruit

Horeca

Hero B’tween is een nieuw verantwoord tussendoortje, deze maand geïntroduceerd door Hero. Hero B’tween bestaat uit een crunchy reep gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De repen zijn rijk aan granen, noten en fruit. Ze zijn per stuk verpakt en verkrijgbaar in de smaakvarianten chocolade rozijn en hazelnoot. B’tween is een lekkere aanvulling op de dagelijkse voeding […]

Hero B’tween is een nieuw verantwoord tussendoortje, deze maand geïntroduceerd door Hero. Hero B’tween bestaat uit een crunchy reep gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De repen zijn rijk aan granen, noten en fruit. Ze zijn per stuk verpakt en verkrijgbaar in de smaakvarianten chocolade rozijn en hazelnoot.

B’tween is een lekkere aanvulling op de dagelijkse voeding en laat zich dan ook goed presenteren in bijvoorbeeld het bedrijfsrestaurant. De verpakking bestaat uit een packshot van tweedoosjes á 12 stuks.

Informatie: Hero Nederland, Breda, tel. (076) 579 80 00.

Reageer op dit artikel