nieuws

Culinaire ‘Holland-promotie

Horeca

Ter gelegenheid van het staatsbezoek van koningin Beatrix, prins Willem-Alexander en prinses Máxima aan Brazilië was er in het Grand Plaza Hotel in Sao Paulo een speciale Nederlandse Week. Evert Thielen en Ruud Stein leverden een culinaire bijdrage aan het gevarieerde programma.

Op uitnodiging van de Stichting ter Bevordering van de Nederlandse Kookkunst toverden beide cuisiniers een week lang voor onder meer diverse Nederlandse industriëlen en de Nederlandse consul en zijn gasten typisch Hollandse culinaire hoogstandjes op tafel. Niet alleen in de vorm van een driegangenmenu (met garnalenkroketjes als amuse) maar ook middels een tijdens het happy hour geserveerd kaasbuffet.

Op uitnodiging van de Stichting ter Bevordering van de Nederlandse Kookkunst toverden beide cuisiniers een week lang voor onder meer diverse Nederlandse industriëlen en de Nederlandse consul en zijn gasten typisch Hollandse culinaire hoogstandjes op tafel. Niet alleen in de vorm van een driegangenmenu (met garnalenkroketjes als amuse) maar ook middels een tijdens het happy hour geserveerd kaasbuffet.

Reageer op dit artikel